ИЗРАДА СНЕШКА БЕЛИЋА

Ученици 4-3 су на часовима ликовне културе и секције енглеског језика направили занимљивог Снешка Белића од пластичних чаша. У изради Снешка су углавном учествовали дечаци док су девојчице помагале у давању идеја и правиле су ирвасе такође од пластичних чаша.

SneškoSneško BelićIrvasi

ДАН ЈАБУКЕ

На часу математике 19.10.2018. године , ученици 2-2 су са учитељицом Мирјаном Милошевић обележили Дан јабука, 20. октобар,  у облику интегративне наставе. Уз сабирање и одузимање промовисана је јабука као здрава и квалитетна исхрана. Часу је приуствовала педагог Драгана Раденовић . То је била креатвна и занимљива настава где су сви уживали. После часа сви су се послужили ,,краљицом воћа"

Dan jabuka 2

Dan jabuka

ПОЛУДНЕВНИ ИЗЛЕТ-КРУШЕДОЛ И МАРАДИК

Ученици првог и другог разреда су 16.10.2018. године ишли на полудневни излет. Посетили су манастир Крушедол и етно кућу Марадик. 

Krušedol 2Manastir Krusedol 1

Izlet KrušedolManastir KrušedolKrušedolEtno kućaIzlet-igra u MaradikuIzlet MaradikMaradik

ПОЛУДНЕВНИ ИЗЛЕТ- СМЕДЕРЕВО

За ученике трећег и четвртог разреда 15.10.2018.године организован је полудневни излет у Смедереву. Ученици су прво посетили музеј у коме их је кустос упознао са историјом Смедерева. Касније су посетили цркву Св.Ђорђа која се налази у центру Смедерева, а највећи део времена су провели у смедеревској тврђави која је оставла највећи утисак на ученике.

Izlet Smederevo 3Izlet Smederevo 4Izlet Smederevo 1Izlet Smederevo 2

Додатне информације