ПОСЕТА ПОЗОРИШТУ ДКЦБ

Ученици су 4.11.2019.године ишли организовано са својим учитељима у Дечји културни центар Београд где су гледали позоришну представу ,,Успавана лепотица" која је приказана у оквиру Фестића позоришних представа за децу. 

Наши најмлађи ђаци се увек радују одласку у позориште.

Pozorisna predstava

Ватрогасно такмичење-квиз

Ученици четвртог разреда су учествовали у ватрогасном такмичењу које  је одржано у ОШ ,,Краљица Марија" у Овчи 26.10.2019. године. 

Ово ватрогасно такмичење се састојало из квиза знања и слагалице. Наша школа је имала две екипе од по 4 учесника, екипу дечака и екипу девојчица. Обе екипе су освојиле треће место, бронзане медаље и пехар.

Vatrogasno takmicenje

ДЕЧЈА НЕДЕЉА 2019

 

Decja nedelja

 

Ове школске године смо обележили Дечју недељу од 7. до 11. октобра. Наши драги гости су били предшколци из два вртића ,, Мимоза" и ,,Панда". Ученици четвртог разреда су им припремили веселу приредбу и поклоне добродошлице.

У школском дворишту ученици су цртали кредама у боји, а у оквиру слободних активности су украшавали своју птицу која носи поруке мира и љубави за свако дете ове планете.

 

 

Decja nedelja Ptice

КАКО СЕ НЕКАД ПУТОВАЛО

Ученици 4-3 су са својом учитељицом Дубравком Вуковић Лекић посетили Музеј науке и технике где су били учесници радионице ,,Како се некад путовало". Ученици су се у оквиру изборног предмета Народна традиција упознали са различитим превозним средствима у прошлости.

Muzej 4-3Kako se nekad putovalo

Додатне информације