ТАРА СУПЕР КАМП


Дан је почињао гимнастиком пре доручка, а завршавао се вечерњим програмом у дискотеци, после вечере и одмора. Наши супер кампери су пробали: јахање, картинг, вожњу багија (пустињског џипа), зип лајн, пењање по вештачкој стени, стрељаштво, мачевање, слип слајд (супер спуст), одбрану - аикидо, тенис, аир софт - пуцање пушкама (гађање) , зорбинг - ходање у лоптама по води , три врсте фудбала - амрерички фудбал, менс фудбал (стони фудбал са живим фигурама) и бабл фудбал ( фудбал у гуменим лоптама), пливање , гађање великом праћком, штафетне игре са препрекама, плес са кореграфијом групе, сналажење у природи и шетња - упознавање биљних и животињских врста Таре, глума, позориште сенки, радионице - еколошка (прављење папира) , оригами ( прављење фигура од папира) и музичка ( свирање бубњева).

Амбијент и простор Митровца на Тари је у потпуности прилагођен деци. Клима , ваздух, боравак напољу, разнолика храна, стална физичка и умна активност, учинили су да ученици буду здрави, радосни  и задовољни током боравка. 
Посебно лепим боравак учинили су људи из целокупне организицаје Супер кампа и аниматори (реализатори активности), који су били изузетно посвећени својим задужењима, веома љубазни, пажљиви према сваком детету, благонаклони, предусретљиви у сваком тренутку када би им се обратили, и  и затражили неку помоћ или инструкцију. 
Ученици од другог до четвртог разреда су ишли и на излет - на Мокру гору, где су се пругом - Шарганском осмицом возили чувеним возом Ћиром, а посетили су и Мећавник и Дрвенград. 

За ову организацију дечијег распуста, немамо замерке, само речи хвале.
 Деца кажу : "Супер камп је стварно супер!" ;) 
Наставници су одушевљени такође, и задовољни да оваква организација дечијег распуста, која са толиким бројем учесника (око 750) и беспрекорним функционисањем, постоји у нашој дивној земљи, на дивној локацији. И кажу:" Надамо се да ћемо се опетдружили и лепо провести на следећем Супер кампу, а до тада ћемо препричавати дивне доживљаје, лепе успомене, гледати живописне фотографије које смо тамо направили, а неке ћемо и поделити са  посетиоцима нашег сајта."
 
 
nas paviljon
 
 
 
muzicka radionicavožnja Ćirom
vožnja bagija 1
zip lajn
streličarstvoslip slajdzorbingmens fudbal

Додатне информације