Трећи и четврти разред на излету

Ученици трећег и четвртог разреда реализовали су полудневни излет у манастир Фенек и Бојчинску шуму. Најпре су посетили манастир где су се на занимљив начин упознали са његовом историјом. У Бојчинској шуми реализоване су спортско-рекреативне активности. Деца су имала прилику да јашу коње или да се возе фијакером. Осим тога посетили су мини фарму старе и ретке сорте свиња мангулица. Овај излет био је прилика да се борави у природи, као и да се нешто ново научи.

ЈАВНИ АКВАРИЈУМ И ТРОПИКАРИЈУМ

Ученици одељења 3/1 посетили су ,,Јавни акваријум и тропикаријум," у оквиру програма амбијенталне наставе.

Уз стручно вођење биолога упознали су се са биљним и животињским врстама бара, језера и мора, са посебним освртом на живи свет наших река. Посебно одушевљење изазвали су становници тропикаријума. Следио је едукативни филм о становницима мора.Ч итав програм одлично се уклопио са текућим наставним јединицама из природе и друштва о животним заједницама. Хвала родитељима који дају допринос оваквој врсти амбијенталног учења тако што се организују око групног превоза деце до одредишта.

На излету

Ученици четвртог и трећег разреда су 22. маја ишли на једнодневну екскурзију у Опленац, Тополу, Аранђеловац и Орашац. Ученици су уживали у природним лепотама овог дела Шумадије и упознали се са историјом династије Карађорђевић.

Рекли су о образовању...

О нама

Адреса школске установе:
Грге Андријановића 18,
11210 Крњача, Београд

Број телефона:  011/2712-371
Мејл адреса:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Наша локација